last day emotion

Thx anyway buat “g_whatever” atas kritikannya,,gw ngerti,,ngerti banget malah sama maksut lo..

Tapi sumpah, gw ga akan ngerubah apapun yg jd pilihan idup gw,,terserah lo bilang apa, toh lo bukan sapa2x gw jg kan??Qt cuma sesama makhluk Tuhan,,dan gw bisa ngerti niat lo yg “baek” itu..(ya walopun buat gw ttp salah tempat..) ;p

And actually i will change nothing based on what people said to me..i will make a change when i thing i need to change something,,n trully based on my belief f’course..

Dgn kata lain,,gw lebih memilih untuk merubah apa yg gw yakinin,,bukan berubah yg sekedar utk mnuruti kmauan ato karna kritikan orang,,,

Perubahan yg ngebwt gw lebih merasa “punya nyawa, hati, akal dan iman” aja sih intinya..that’s all..

Thx a lot indeed,,at least i know there’re still so much ‘good’ people in this world..

Mustinya lo coba baca lg shoutout gw dengan benar,,smoga lo ga cuma ‘good’, tp juga ‘smart’..
Karna bwt gw artinya ga cuma sebatas dreams or fears,,tp lebih dari itu..silahkan renungkan sajalah,,heuheu..

“I can at last appear clearly to myself, not as a giant of my dreams nor the dwarf of my fears, but as a person, part of a whole, with my share in its purpose”
—sori kalo nyepet abish..EQnya lg turun drastis..plg ngga bwt semalem inilah,smoga—-

my messy room 10:40 pm

1 Comment

Filed under emotionally speak

One response to “last day emotion

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s